Notice: session_start(): A session had already been started - ignoring in E:\HostingSpaces\Huysafwerking.huyskens\huysafwerking.be_fZys84Ch\wwwroot\menu-all.php on line 2

Schrijnwerk

Huysafwerking bekommert zich niet enkel om uw interieur, ook voor schrijnwerk kunt u bij ons terecht voor een professionele uitvoering van al uw plannen.

Door de wisselende weersomstandigheden waar uw schrijnwerk aan blootgesteld wordt, is het van essentieel belang dat u een vakman inschakelt. Tenminste wanneer u ervan houdt dat een gebruiksvoorwerp een leven lang vlot en goed functioneert.

Wij werken met de beste materialen van o.a. parket, deuren, ... daardoor krijgen wij de kans u ons vakmanschap te tonen.

Onze troef is de persoonlijke samenwerking met u of met een (interieur)architect. Die persoonlijke service krijgt iedere klant, ongeacht of u voor een totaal- of deelbestelling bij ons aanklopt.


Notice: session_start(): A session had already been started - ignoring in E:\HostingSpaces\Huysafwerking.huyskens\huysafwerking.be_fZys84Ch\wwwroot\menu-footer.php on line 2

algemene voorwaarden    privacyverklaring    disclaimer